Митрополичі сади на Святоюрській горі стали чистішими

27 .03 .2015 р.

Працівники нашої компанії долучилися у Львові до прибирання закинутих митрополичих садів на Святоюрській горі

 

У Львові працівники компанії «ЕКО-Львів» спільно з представниками громадських організацій та інших компаній прибирала закинуті митрополичі сади на Святоюрській горі. Толока відбулася в суботу, 21 березня 2015 року.  Усе сприяло праці: благословення владики Венедикта, сонячна погода, цілковите забезпечення інвентарем для прибирання. Робота кипіла з самого ранку.

                      

  

Координував усі дії Олег Гайовишин, засновник компанії «ЕКО-Львів» та генеральний директор компанії «АVЕ Львів». Перш ніж приступити до роботи, пан Олег побажав усім безпечної праці, Божої опіки, гарного настрою й сказав декілька слів: «Це дивовижно, дуже символічно, що ми сьогодні всі зібралися: громада Львова і наші воїни, проти сили, яка є там – на Сході країни. Те, що ми робимо – це дуже гарний приклад того, як має будуватися Україна, ця справа є чи не найважливішою в переддень Великодня». Побажав військовим «щоб та небесна опіка, яка є сьогодні тут з нами, була з ними там, на лінії фронту, щоб вони всі повернулися живими та неушкодженими додому для того, аби разом зробити ще багато добра».

 

Варті особливої уваги і вдячності захисники нашої Батьківщини, які виявили бажання й самі зголосилися допомогти наводити порядок в садах, не зважаючи на те, що 31 березня їдуть на передову. Їхнє завзяття та небайдужість – є прикладом для наслідування.

 

Спільними зусиллями вдалося згромадити суху траву, розчистити рів, обрізати кущі, почистити мур, побілити дерева, пофарбувати паркан, зібрати все сміття.

 

           

  

 

 

 

 

 

 

Дякуємо усім небайдужим, хто приєднався до цієї акції!